УБАВИНА И СТИЛ

Венчаница на денот 16-11

Денешниот избор за венчаница на денот е од колекцијата Хавана на Џулија Вино. Наменето за ултра храбри и модерни девојки.

Врвни македонски декоратери за свадба Visage

Убавината на свадбата во голема мера зависи од декорот и осветлувањето. На таа тема скоро секоја невеста има своја замисла, а за нејзино оставрување секогаш е најдобро да се ангажира професионален тим. Денес со гордост...

За да не жалите после свадба

Вашата свадба  сигурно ќе биде – неверојатна. Сепак, после големиот ден можеби ќе жалите за неколку работи кои не сте успеале да ги направите. Најголемиот дел од младоженците ќе ја паметат својата свадба како еден...

Можеби најдобрата колекција на венчаници за 2019

Секогаш со нетрпение ја очекуваме новата колекција на Елихав Сасон.Најновата ќе направи вашата вилица да падне до земја! Одликувајќи се со неверојатни наметки украсени со исклучителни детали како и сензационални отворени грбови. Овие етерични креации се...

Венчаница на денот 15-11-2018

Чудесна енчаница во сирена стил и транспаретна чипка Вие ќе бидете совршена на вашата церемонија во овој зашеметувачки фустан. Изработено е од широк шифон и чист тул кој содржи нежни украси со бисери за...

ПЛАНИРАЊЕ И СОВЕТИ

Венчаница на денот 16-11

Денешниот избор за венчаница на денот е од колекцијата Хавана на Џулија Вино. Наменето за ултра храбри и модерни девојки.

АРХИВА НА САЕМИ

Венчаница на денот 16-11

Денешниот избор за венчаница на денот е од колекцијата Хавана на Џулија Вино. Наменето за ултра храбри и модерни девојки.

Врвни македонски декоратери за свадба Visage

Убавината на свадбата во голема мера зависи од декорот и осветлувањето. На таа тема скоро секоја невеста има своја замисла, а за нејзино оставрување...

За да не жалите после свадба

Вашата свадба  сигурно ќе биде – неверојатна. Сепак, после големиот ден можеби ќе жалите за неколку работи кои не сте успеале да ги направите. Најголемиот...

Можеби најдобрата колекција на венчаници за 2019

Секогаш со нетрпение ја очекуваме новата колекција на Елихав Сасон.Најновата ќе направи вашата вилица да падне до земја! Одликувајќи се со неверојатни наметки украсени со...