Актерот Двејн Џонсон конечно со брачен завет и мала но слатка свадба

Инаку, тој и Лорен се заедно од 2007 година, а ги имаат и ќерките Тиана (1) и Јасмин(3). Џонсон има уште една ќерка, Симон (18) со поранешната сопруга и бизнис партнер, Дени Гарсија.

Тогаш изјави дека сакале веселбата да биде интимна, во кругот на семејството и далеку од очите на јавноста.

Сепак, одлучи да сподели уште неколку фотографии на кои се гледа дел од атмосферата и амбиентот.