Бајковитата венчаница на Кристина

Венчаницата на Кристина која ја избра во Atelier Sonya е изработена од бел ексклузивен материјал од кој се направени раскошни фалти на кои е поставена чипката.

Чипката е рачно везена со кристали, како и чипката на корсетот. Романтичниот изглед е дополнет со нежен вел, венче со циркони и кристали и нежен накит.

Идните невести новата колекција 2020 на Atelier Sonya ќе можат екслузивно да ја погледнат на 10 – от јубилеен Саем за венчавки