Бјонсе како инспирација за новата колекција венчаници од Галиа Лахав 2020

Музиката на Бјонсе е инспирација за многу дизајнери, а последната која е инспирирана од неа е Шерон Север дизајнерот на брендот Галиа Лахав.

…за Вог ќе изјави: “По гледањето на Dreamgirls на сцената во Лондон минатото лето, решив да се вратам и да ја гледам филмската верзија со Beyoncé”. “При дизајнирањето на секои од фустаните на оваа колекција , свиреше” Слушај “, што Бијонсе ја пееше во филмот. Нешто поинаку затоа што невестите се уморни од очигледното! Еве ја колекцијата за пролет 2020.