Ведрана во ултра модерна и сензуална венчаница од Пепика Атеље

Ведрана во креација на Пепика Атеље
Ведрана во креација на Пепика Атеље

Традиционално како и изминатите саеми, Пепика Атеље и креаторката Пепика Јованова ја представи својата нова колекција на венчаници Simple White.

Ведрана во креација на Пепика Атеље
Ведрана во креација на Пепика Атеље

На ревијата по повод отоврањето на саемот водителката и моделот Ведрана Ѓорѓевиќ беше облечена токму во еден од моделите на новата колекција.

Ведрана во креација на Пепика Атеље
Ведрана во креација на Пепика Атеље

Ултра модерна, сензуална и провокативна токму онаква каква е модерната македонска невеста, беа коментарите на публиката. Уникатноста и модерниот дизајн се обележје на Пепика Јованова, целата колекција можете да ја разгледате во нејзиното атеље каде со стручни совети дизајнерката ќе ви помогне во изборот на совршената венчаница за вас…

Ведрана во креација на Пепика Атеље
Ведрана во креација на Пепика Атеље
Ведрана во креација на Пепика Атеље