Колекција на венчаници за 2020

Инспирирани од пролетните цветови, колекцијата “Кралско цвеќе” за 2020 на “Наама и Анат” се одликува со сјајни, украсени со цвеќиња венчаници во најубавите нијанси на слонова коска и руменило.

Вниманието на детали за секоја венчаница е зачудувачки! Новата колекција, исто така, нуди илузија за да одговара на жените со сите тонови на кожата, осигурувајќи дека секоја невеста ќе се чувствува како кралица.