Ели Гулдинг на својата свадба смени четири венчаници

Познатата британска пејачка Ели Гулдинг викендов се омажи за Каспер Џоплинг.

Во текот на венчавкавката пејачката промени дури четири венчаници.

Стартуваше со класичен принцес крој во виктроијански стил, за на крај да заврѓи си мини краток фустан.