Задржете го здивот пред да ја погледнете колекцијата на венчаници од Дрор Контенто за 2020

Започна како мало студио во стан пред 6 години, а сега е на врвот на најбараните креатори за венчаници. Израелскиот креатор Дрор Контенто со новата колекција ‘Desert Spirits’ не освои и нас.

Мешавината на стилови од целиот свет и диво но имагинативното толкување на женската фигура е доминатно низ целата колекција.

Колекцијата има традиционални ткаенини од Блискиот исток, споени заедно со современи дизајни. “

Можете да погледате и други венчаници тука