Заштедете во организацијата на свадбениот ден и до 50%

Свадбата е среќен и преубав ден, но секако и голем финасиски товар на семејството. Се со цел да заштедите што е можно повеќе нашиот магазин минатата година за прв пат ја промовираше таканаречената шопинг картичка Во Бело.

Кажи Да!

Со оваа шопинг картичка вие ќе имате можност кај 50тина изложувачи на предстојниот саем да добиете соодветен попуст без разлика во кој дел од годината ја правите свадбата. Попустите можат да бидат од 10 па се до 50% .

Шопинг Кард

Картичките се персонализирани и се подигнуваат за време на саемот 22 до 24 февруар 2019. Аплицирањето за истите е едноставно, се што треба да направите е да ни пишете меил со Име Презиме и датум на свадба. Ние вашата картичка ќе ја изготвиме и ќе ја добиете на саем на инфо пултот.

Во наредниот период на нашата веб страна ќе имате и детални податоци за попустите кои ќе ви ги понудат изложувачите.

Венчаници, бурми, костуми, обувки, декорација, ресторани, фото студиа, покани и др ќе бидат дел од 9тото издание на саемот за венчавки од 22 до 24 февруар во Александар Палас хотелот. Ве очекуваме…