Лондонска свадба во Охрид! Вистински спектакл!!!

Свадба на романтична дестинација (destination wedding) стануваат чест настан во прекрасниот Охрид.

Следното видео од @VestaProduction е свадбената церемонија и прослава на Луси и Џони од Лондон во 2018.

Погледнете ги хајлајтите од денот!!! Благодарност за прекрасното видео на професионалниот тим на Веста Продукција!!!