Марија и Иван свадбен пар на неделата

Прекрасниот пар Марија и Иван се наши фаворити за свадбен пар на неделата. Нивната дружба започнала пред седум години, а во врска се веќе 6 години.

Марија- Иван

Шест години на љубов и разбирање кое на крај ја крунисаа со брак. Честитки за Марија и Иван и секако за незаменливиот Панајоти Шапкаров кој ги направи прекрасните фотографии.