Најнов тренд на свадбени торти

Свадбената торта секако е кулминацијата на секоја свадба. Таа мора да биде вкусна, но повеќе од се мора да изгледа убаво. Повеќето ресторани нудат своја торта за свадбената прослава, но сепак оваа работа треба да ја препуштите на професионалци.

Новиот тренд на свадбени торти е рачно насликана глазура. Изборот може да биде ваш или пак да дадете насоки на вистинските уметници.

Еве неколку предлози кои се надеваме ќе ви ја дадат потребната инспирација.