Нова колекција на венчаници Berta-2020

Во втората колекција Privée bridal, Берта ја доловува романтиката, магијата и извонредната убавина на градот Рим.

BERTA PRIVÉE № 2 нуди венчални фустани кои комбинираат класични елементи со модерно исполнување, завршени со специфичната силуета на Берта.

Италијанскиот главен град обезбедува совршена заднина за овие прекрасни венчаници, кои содржат деликатни детали на чипка, цветни елементи и безвременски елегантни и романтични чувства.