Ново место за оние кои бараат совршена венчаница “Матилда Атеље”

Венчаниците од атељето “Матилда” беа вистински хит кај невестите на овогодинешниот саем за венчавки.

Креаторката очигледно со својата нова колекција ги погоди вкусовите и на најпребирливите девојки. Новиот салон-Атеље Матилда е со локација

Atelier Matilda
Т.Ц Бисер I-кат, локал-75-Аеродром

Промотивен попуст со секоја закажана венчаница во месец Јуни