Раскош во новата колекција на Зухаир Мурад-2020

Омилениот дизајнер на венчаници Зухаир Мурад ја претстави новата свадбена колекција наменета за сезоната пролет 2020, а која што ќе им се допадне на идните невести кои префериираат традиционални модели, но и на оние со помодерен вкус и на вљубеничките во драматични кроеви.

Инспирацијата за оваа колекција е шпанската култура и фламенкото, што се отсликува на венчаниците богати со карнери, тантела, тул, пердуви и раскошен вез.