Свадбена бајка на двајца танчери-Ирена и Влатко

Вистински танц на љубовта Ирена и Влатко одиграа на нивната свадбена веселба. Уметноста на танцување комплетно ја опиша нивната стравствена љубов еден кон друг.

Несомнено една од највеселите свадби во Везилка, а како и не би кога и обајцата се танчери. Благодарност до секогаш совршениот Панајоти Шапкаров за фотографиите.