Свадбениот ден на Борко и Николина-Цела репрезентација на свадба

Репрезентативниот ракоментен голман, Борко Ристовски и неговата избраничка Николина вчера направија свадба.

Двојката која лани склучи граѓански брак, вчера  ја пролавија  љубовта заедно со најблиските, а главен и најсладок гостин на прославата беше нивниот син кој го добија пред неколку месеци. Еве неколку фотографии кои ги објавија нашите портали.