Совршен начин на декорација за свадба Бохо

Во потрага по идеи за ваша инспирација препорачуваме нешто интересно, а ни доаѓа од студиото за декорации Бохо.мк Еве што тие ни препорачуваат….

АТЕLIER BOHO.MK беше основно како начин да понудиме константен развој на нови идеи и тематика во полето на свадбени свечености .

Ви нудиме персонализиран дизајн за свечености големи и мали, од гала приеми до интимни свадбени забави.

Нашиот тим помага во реализирање на вашата визија,внимание до детали, насоки за боја и стил,дизајнирање во рамките на одредени буџети и создавање распоред на простории.

УСЛУГИ :

-Комплетен или делумен дизајн / декор на свадби: гостински маси , невестинска маса , сцена за матичар , позадина за сликање , сцена за прием на гостите , welcome sign, табела со распоред на гости , кула од шампањско, хартиени фенери за употреба во вода или воздух, димни ефекти и осветлување)

-Уникатни Свадбени покани ( покани на дрво , стакло , огледло)

-Планирање и оргнизирање на свадби

Се гордееме со интуитивна способност да ги чувствуваме потребите и очекувањата на нашите клиенти.
Креираме инспирирани и навистина незаборавни настани што резонираат со аспирациите на нашите клиенти и емитуваат современ луксуз.

За ден што се памти …
WE CREATE , YOU CELEBRATE …✨