Фантастична нова колекција на венчаници од Берта-2020

Инспирирана од модниот и дизајнерскиот главен град на светот, Милано, сосема новата колекција на невестински модерни модели БЕРТА Пролет 2020 година е поубава од кога и да е, откривајќи една сосема нова димензија во куќата на модата БЕРТА.

Одликувајќи се со досега невидени силуети и ткаенини, смели кроеви и прекрасна мешавина од рачно изработени украси и везови, во колекцијата се гледа и повторното воведување на свилата во своите креации.