Француски накит и венчаница од соништата – совршена комбинација

Француски накит и венчаница од соништата – совршена комбинација

Еден од деновите кои се паметат во животот е свадбата која е исполнета со драги луѓе емоции, фотографии и спомени кои не се забораваат. Настан кој секоја жена го замислува поинаку и сака да изгледа посебно и впечативо.

Фустанот е централниот момент околу кој се прави се. Замислата на невестата мора да биде реализирана и се мора да биде во истиот стил.

Тоа што е многу важно покрај венчаницата е и накитот кој што ќе го носи. Тој е одраз на карактерот на секоја личност и токму затоа потребно е внимателно да биде избран. Како венчаницата, така и за накитот, невестите преферираат да биде уникатен, фино изработен и сјаен – токму каков што треба за фустанот од нејзините соништа.

Овојпат, предлогот е францускиот дизајниран накит Nina Box изработен со SWAROVSKI кристали. Во Nina Box има голем избор на сетови кои ќе го надополнат изгледот и ќе ја истакнат Вашата убавина.

Брендот Nina Box Macedonia се наоѓа во центарот на Скопје, на булеварот „Партизански Одреди“.

Не заборавајте, ако носите обичен накит, тогаш луѓето ќе го запаметат накитот. Но, ако носите елегантен накит, луѓето ќе ја запаметат жената која го имала на себе.