Шминка што ќе го “издржи” Вашиот најубав ден

Шминка што ќе го “издржи” Вашиот најубав ден”

“Трендот на Катарина”

На огромна радост на сите идни невести, Студио Вељанова ги отвора своите врати и нуди единствена и уникатна можност Вашиот најубав ден да биде воедно и најуспешен!

Катарина Вељанова Make Uphttps://www.instagram.com/katarinaveljanovamakeup/

Веќе етаблирана во светот на убавиот изглед, со повеќе од 50 успешно нашминкани невести и сертификати кои се доказ за нејзиниот квалитет, вижазистот Катарина Вељанова, не случајно се повикува на квалитет во изборот на своите производи кои притоа со вештина и исклучителна креативност ги преточува во “вашето најуспешно претставување на денот Д”

Мејкапот во Студио Вељанова ќе го надополни севкупниот Ваш посакуван изглед притоа минимализирајки ги ризиците, истакнувајки ја Вашата убавина, соодветстувајки со одбраната фризура, стајлингот, чевлите, накитот…

Катарина Вељанова-Визажист
Катарина Вељанова-Визажист

Ги нуди сите услуги неопходни да се почувствувате специјални. Нега на кожа, шминка, курсеви за шминка, фризура, депилација, масажи, третмани за слабеење..Навистина се на едно место, едноставно ce!

https://www.instagram.com/katarinaveljanovamakeup/Катарина Вељанова визажистhttps://www.instagram.com/katarinaveljanovamakeup/

Студио Вељанова е вашиот највреден сојузник во она што се смета за “најубавиот ден во животот на една жена”.