Јелена Спенџарска е провокативна и секси невеста во венчаница на атељето Кадора

Јелена Спенџарска во модел на Кадора
Јелена Спенџарска во модел на Кадора

Таа е дефинитивно права трендсетерка, а венчаницата која таа ја одбра е најбараната венчаница на саемот за венчавки.

Јелена Спенџарска во модел на Кадора
Јелена Спенџарска во модел на Кадора

Модното атеље Кадора годинава за прв пат беа изложувачи на саемот за венчавки, но моделите што тие ги представија беа вистински хит.

Јелена Спенџарска во модел на Кадора
Јелена Спенџарска во модел на Кадора

Скапите и преубави материјали, чипки, свила од познатите брендови како што се Зухаир Мурад, Долче -Габана од кои беа направени нивните венчаници беа вистински магнет за идните невести. Прекрасната Јеци-Јелена Спенџарска изгледаше како од светските модни писти. Ние ќе ја следиме работата на ова модно атеље и секако ќе ве информираме за сите нивни новитети.

Јелена Спенџарска во модел на Кадора
Јелена Спенџарска во модел на Кадора

Прекрасната Јеци-Јелена Спенџарска изгледаше како од светските модни писти. Ние ќе ја следиме работата на ова модно атеље и секако ќе ве информираме за сите нивни новитети.

Јелена Спенџарска во модел на Кадора
Јелена Спенџарска во модел на Кадора