Ангела како “ангел” во креација на Mcouture

Ангела Георгиева-саем за венчавки-Mcouture
Ангела Георгиева-саем за венчавки-Mcouture

Нашиот познат модел Ангела Георгиева на саемот за венчавки носеше модел од атељето Mcouture и изгледаше препкрасно. Новата колекција на Mcouture предизвика огромно внимание кај идните невести. прекрасна изработка, елеганција и префинети материјали се краток опис за она што ја краси оваа колекција…

Ангела Георгиева-саем за венчавки-Mcouture
Ангела Георгиева-саем за венчавки-Mcouture
Ангела Георгиева-саем за венчавки-Mcouture
Ангела Георгиева-саем за венчавки-Mcouture