Анѓела Јакимовска како принцеза во креација на “Атеље Жана”

Анѓела јакимовска/саем за венчавки/атеље жана
Анѓела јакимовска/саем за венчавки/атеље жана

Прекрасната Анѓела Јакимовска на јубилејниот саем за венчавки носеше креација од Атеље Жана. Како вистинска принцеза Анѓела изгледаше совршено, дигнитет и светски изглед беа коментарите на многуте присутни.

Анѓела јакимовска/саем за венчавки/атеље жана
Анѓела јакимовска/саем за венчавки/атеље жана

Големиот број на невести кои излегуваа со насмевка од штандот на Атеље Жана беа доказ дека нивната нова колекција во целост ги задоволи и најпребирливите. Честитки за Анѓела и Атеље Жана за преубавиот настап на Саемот за венчавки…

Анѓела јакимовска/саем за венчавки/атеље жана
Анѓела јакимовска/саем за венчавки/атеље жана