Венчаница на денот 15-11-2018

Чудесна енчаница во сирена стил и транспаретна чипка Вие ќе бидете совршена на вашата церемонија во овој зашеметувачки фустан. Изработено е од широк шифон и чист тул кој содржи нежни украси со бисери за гламурозен изглед. Поставата е изработена од сатен .

Шармантниот дизајн на видливост на двете страни создава модерна и примамлива текстура. Ве молиме имајте предвид дека бојата на тулот треба да остане непроменета