Венчаница на денот 16-11

Денешниот избор за венчаница на денот е од колекцијата Хавана на Џулија Вино. Наменето за ултра храбри и модерни девојки.

Венчаница на денот Џулија Вино
Венчаница на денот Џулија Вино