Во најголема тајност се венчаа познатите…

Во најголема тајност пред 100тина гости се венча познатиот пар, Дерил Хана и Нил Јанг. Дерил Хана( 57) е во врска со Нил Јанг (72) од 2014 година. На цероминјата присуствувале околу 100тина гости.

Џони Мичел и Стефан Сталс беа меѓу единствените славни личности таму. На секои од 100те  поканети гости им беше дадена крпа со облик на срце со фотографии внатре од насмеаните лица на невестата и младоженецот.

Гостите добија и листа на блиските хотели, но им беше кажано: “Имајте предвид дека хотелите немаат информации за настанот, затоа ве молам само да ги контактирате за да резервирате соба (и не споменувајте ништо за овој настан).”