MCouture

Врвниот бренд MCouture со нова колекција на “Wedding Expo 23”

Врвниот бренд Mcouture е еден од најпрестижните на овие простори веќе повеќе од една деценија. Исклучителната креативност и изработката на венчаници и свечени тоалети го направија овој бренд препознатлив и секако еден од првите избори на секоја идна невеста. Нивната нова колекција на венчаници и тоалети ексклузивно ќе биде претставена на саемот за венчавки 10-12 март во Палас. Очекувајте го неочекуваното од Mcouture… Еве само мал дел од она што досега го имаат сработено…

1 thought on “Врвниот бренд MCouture со нова колекција на “Wedding Expo 23””

  1. Pingback: Кога елеганцијата ќе се состане со модерна невеста! Свадбен пар на месецот Анета и Алек – VOBELO.mk

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *