Врвни македонски декоратери за свадба Visage

Убавината на свадбата во голема мера зависи од декорот и осветлувањето. На таа тема скоро секоја невеста има своја замисла, а за нејзино оставрување секогаш е најдобро да се ангажира професионален тим.

Денес со гордост ви го претставуваме професионалниот тим на студиото за професионално осветлување и декор Висаж.

Веруваме дека нема замисла која тие не можата да ја остварат, а и оваа година ќе бидат дел од најголемиот настан во Македонија кој се однесува за свадби-Саемот за Венчавки 22-24 февруар.

Професионална декорација Висаж
Професионална декорација Висаж

Еве само мал дел од креативнота работа на Елица и нејзиниот тим, а доколку сте гости на саемот ќе можете во директен разговор да ги презентирате вашите желби кои со нивна помош ќе станат реалност. За свадба како од бајка Висаж.