Девојка од Финска специјално по венчаница во Македонија

Прекрасната @Shafia Boudali-Ojala од Финска патуваше специјално до Македонија за да ја купи својата венчаница. Нејзиниот избор беше White Angels Skopje . Да ве потсетиме дека новите колекции од врвните дизајнери како Моника Лорети, Даниела ди Марино, Анџела Бјанка и др. ќе можете да ги видите на Wedding Expo Skopje од 10 -12 март 2023 на штандот на нашиот изложувач White Angels

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *