Елена и Никола-Љубовен пар на неделата!!!

Кога фотографиите би можеле да зборуваат, тогаш фотографиите на Елена и Никола би зборувале за љубов, страст, копнеж и чедност.

елена и никола фото-панајоти шапкаров
елена и никола фото-панајоти шапкаров

Елена и Никола се нашиот пар за оваа недела., а фотографиите комплетно ја доловиле онаа имагинарна љубов за која сите сонуваат.

елена и никола фото-панајоти шапкаров
елена и никола фото-панајоти шапкаров

Природата во која се фотографирани само ја дополнува сликата на совршенството, а незаменливиот Панајоти Шапкаров очигледно уживал додека ги ловел моментите на страствена љубов која зрачи од Елена и Никола.

елена и никола фото-панајоти шапкаров
елена и никола фото-панајоти шапкаров

Честитки од се срце на младенците, а капа доле за фотографот. Уживајте и вие…

Феноменалниот фотограф ќе биде дел од овогодинешниот саем за венчавки 22 до 24 февруар.