За ваша инспирација Galia Lahav “Florence By Night”

Еден од секако најомилените модни брендови кога станува збор за венчалните фустани секако е Галиа Лахав. Новата колекција наречена Florence by Night е вистинско ремек дело. За ваша инспирација при изборот на венчалниот фустан.

Ве сака вашата Во Бело