Згодниот Мартин од Некст Тајм ја запроси ракометарката Андреа

Мартин ја запроси својата девојка, ракометарката Андреа Белеска.

Запросувањето се случило вчера, на неговиот роденден, и тој објави фотографија од златниот прстен со скапоцен камен, со кој ја побарал раката на Андреа. Честитки Мартин и Андреа

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *