Зухаир Мурад-Колекција инспирирана од Царска Русија

Последната ревија на Зухаир Мурад е враќање кон минатото, поточно во времето на царска Русија. Царевите и Цариците во тоа време имаме навистина префинет и луксузен стил, па поради тоа и оваа колекција е преполна со детали, скапоцен накит, тиари итн. Но да не ја должиме премногу, Зухаир е Цар на високата мода.