Ивана e нашата невеста на денот!

Прекрасната Ивана е наша невеста на денот. Пред некоја недела таа стапи во брак со нејзиниот избраник Наум кој е струмичанец. 

Студентската љубов (Битола) ја крунисаа со брак, а работните обврски ги преселија во Швајцарија. Сепак свадбата ја направија тука, а за бајковитоста се погрижија од Касаменто.

Ивана блеска во креација на дизајнерот Пепика.

Венчаницата е израбитена од светкав тул, а во горниот дел е украсена со 3д цветови. Додадениот опаш ја прави оваа венчаница елегантна и гламурозна.

Професионалните фотографии се дело на Баба 3д Студио.

Честитки за Ивана и Наум од се срце.