Игор Ангелов-Саем за венчавки-Тивес

Игор Ангелов го шармираше понежниот пол во костум на “Tives”

Вистински шармер со неодолива насмевка Игор Ангелов ги освои срцата на понежниот пол на саемот за венчавки. Перфектниот изглед на младоженец е дело на брендот “Tives” кој ни ја донесе италијанската мода на нашата сцена. Елегантно, софистицирано, совршено…Тивес е место каде секој иден младоженец, матурант, модерен маж ќе го пронајде својот совршен изглед. Браво Игор, браво Тивес…

Игор Ангелов-Саем за венчавки-Тивес
Игор Ангелов-Саем за венчавки-Тивес
Игор Ангелов-Саем за венчавки-Тивес
Игор Ангелов-Саем за венчавки-Тивес