Инспирација „Есенска свадба“ – идеи како да се подготвите за најубавиот ден во животот

Има нешто магично во есенските свадби, што дури и дождот не може да го расипе целото искуство. Најважна е секако љубовта и желбата за добра веселба, како и да се подели среќата со сите блиски и сакани луѓе.

Погледнете ги фотографиите и добијте инспирација..


Доколку се подготвувате за есенска свадба инспирацијата е бесконечна – од китенките, бидермаерот и декорациите на масите, па сè до тортата и симпатичните детали како начинот на чување на прстените на младоженците.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *