Какви венчаници ќе се носат 2019 во Белград

Модната креаторка Милица Опатиќ ја лансираше новата колекција за 2019 година под брендот Мо Брајд.

Романтични со многу свила и рачно изработени детали, а белграѓанките беа комплетно воодушевени.

Саемот за венчавки е традиционално моментот кога нашите најдобри модни креатори ги прикажуваат колекциите, а тој е закажан на крајот од февруар месец.