Кијану Ривс непоканет влета на свадба?!

Кијану Ривс можеби не е на вашата листа на гости на свадбата, но немојте да бидете изненадени ако тој сепак се појави.

Исто како и Бил Мареј пред него, ѕвездата од “Џон Вик” се чини дека има многу импресивна способност за неочекувано да се појави на свадба кај непознати.

Во саботата, најкул глумецот во Холивуд им влета на Џаррод Камара и Лесли Вокер непосредно пред да речат Да во Dream Inn хотелот во Санта Круз, Калифорнија. Сликата брзо се крена на насловната страница на Reddit во понеделникот, и не е тешко да се види зошто: Дали некогаш сте виделе дека Рив покажува толку многу емоции?