Кога ви треба совршена венчаница! Нашите саемски изложувачи, наша гордост Атеље Жана!

Совршена венчаница за совршен ден се бира кај совршен дизајнер! Атељето Жана е со сигурност едно од првите места каде идните невести ја бараат својата венчаница. Новата колекција на венчаници ќе биде дел од “Wedding Expo Skopje” , а дизајнерките Марија и Анкица ќе бидат со вас за да ви помогнат со совети при изборот на венчаницата. Дека ќе бидете задоволни ние сме сигурни, а за тоа сведочат и многубројните вистински невести кои ја одбрале венчаницата токму кај нив. Еве дел од прекрасните Жана невести!