Марјана Станојковска како кралица на модната писта во креација на “Bianka Sposa”

Марјана-Саем за венчавки-Бјанка Споса
Марјана-Саем за венчавки-Бјанка Споса

Саемот за венчавки и ревијата на познатите во венчаници започна со излегувањето на Марјана Станојковска во креација на Бјанка Споса. Кралската венчаница која таа ја носеше и начинот на кој ја носеше предизвика едно големо WOW од присутните.

Марјана-Саем за венчавки-Бјанка Споса
Марјана-Саем за венчавки-Бјанка Споса

Грациозност, елеганција и романтика се неколкуте зборови кои ја опишуваат новата колекција на “Bianca Sposa”, a нивната дарежливост одеше до таму што Марјана на една од оние кои покажаа заинтересериност за венчаниците од овој бренд им подари венчаница. Кратко и јасно БРАВО Марјана, БРАВО Бјанка Споса..

Марјана-Саем за венчавки-Бјанка Споса
Марјана-Саем за венчавки-Бјанка Споса
Марјана-Саем за венчавки-Бјанка Споса
Марјана-Саем за венчавки-Бјанка Споса
Марјана-Саем за венчавки-Бјанка Споса
Марјана-Саем за венчавки-Бјанка Споса
Марјана-Саем за венчавки-Бјанка Споса
Марјана-Саем за венчавки-Бјанка Споса