Милена Антовска во креација на Нена Конели на саемот за венчавки 20*

Милена-саем за венчавки-Конели
Милена-саем за венчавки-Конели

Позната водителка од канал5 тв Милена, во едно сосема поинакво издание на саемот за венчавки. Трансформација во која можеби и нема да ја препознаете.

Милена-саем за венчавки-Конели

Во стил на азијска убавица, се на неа беше беспрекорно од шминка до фризура, а се со цел да се истакне креацијата која беше дело на талентираната дизајнерка Нена Конели.

Милена-саем за венчавки-Конели
Милена-саем за венчавки-Конели

Дизајнерката со својата нова колекција ни внесе свежина и посебност, а сето тоа не остана незабележано од големиот број на идни невести кои се препознаа во нејзиниот уникатен стил..