Можеби најдобрата колекција на венчаници за 2019

Секогаш со нетрпение ја очекуваме новата колекција на Елихав Сасон.Најновата ќе направи вашата вилица да падне до земја!

Одликувајќи се со неверојатни наметки украсени со исклучителни детали како и сензационални отворени грбови.

Овие етерични креации се романтични и исклучително сензуални. Современи божици ова е колекција токму за вас.