Нашите свадбени дизајнери, наша гордост-Саем за венчавки-Пепика Атеље

Невестите на Пепика
Невестите на Пепика

Македонските модни дизајнери, посебно оние кои се занимаваат со свадбената мода со сигурност го следат светскиот моден тренд.

Невестите на Пепика
Невестите на Пепика

Традиционално и оваа година најдобрите од нив своите нови колекции ќе ги претстават на саемот за венчавки во февруар 22-24.х. Александар Палас.

Невестите на Пепика
Невестите на Пепика

Наша омилена креаторка која редовно своите колекции ги презентира на овој саем е Пепика Атеље. Секогаш модерна, свежа и полна со разбирање за желбите на идните невести Пепика иако млада многу брзо стана омилен дизајнер на многу невести.

Невестите на Пепика
Невестите на Пепика

Атељето кое се наоѓа на ул Македонија е место каде многу девојки во пријатна атмосфера ги добиваат советите за да го направат вистинскиот избор на венчален фустан.

Невестите на Пепика
Невестите на Пепика

Не ретко и девериците својот избор на свечена тоалета ја прават токму тука. Погледнете еден мал избор од Невестите на Пепика, а за новата колекција премиерно ќе ја видите на саемот за венчавки.

Во Бело е горд на своите изложувачи…ве чекаме на саем.