Нивната љубов засекогаш ќе трае Нина и Горан

Нина-Горан фото Панајоти
Нина-Горан фото Панајоти

Се, ама баш се е поубаво и има поголемо значење кога две сродни души, кои искрено се сакаат, ќе го започнат своето заедничко животно патешествие…

Нина-Горан фото Панајоти
Нина-Горан фото Панајоти

Нина и Горан од Скопје се сродните души кои ни ја зацврстуваат вербата во љубовта, искреноста и среќата.

Во прегратките на Свети Наум тие се ветија еден на друг, да ја негуваат и чуваат љубовта за да трае засекогаш.

Нина-Горан фото Панајоти
Нина-Горан фото Панајоти

Прекрасните фотографии во манастирскиот комплекс и ресторанот Острово се дело на фотографскиот магионичар Панајоти.

Нина и Горан ништо на светот да ни ви ја одземе насмевката и љубовта која ја имате, ве сака вашата Во Бело…