Нова колекција на венчаници од Пепика Атеље-Simple White 2019

Една од најдобрите македонски дизајнери на венчаници и свечени тоалети Пепика Јованова ја најави својата нова колекција на свадбени фустани.

Колекцијата е наречена Simple White и е воодушевувачка. Целата колекција ќе имате можност да ја видите на саемот за венчавки како и во Пепика Атеље на ул. Македонија во центарот на Скопје. Уживајте како што уживавме и ние Simple White…