Нова колекција на романтични венчаници од Sottero and Midgley

Ако барате колекција која е полна со сложени детали, кои не се само романтични, но иневеројатно уникатни, не гледајте  подалеку од колекцијата “Bardot”  од страна на Sottero и Midgley …