Нови модели на венчаници од светски дизајнери

Следејќи ги модните трендови на венчаници, денес ви претставуваме 8 нови модели од брендот НавиБлуБрајдл. Колекцијата е наречена Доли. Воедно да ве потсетиме дека од 10 до 12 март 2023 во х. Александар Палас ќе се одржи 11тото издание на “Wedding Expo Skopje” или попознато како Саем за венчавки, каде најдобрите македонски дизајнери како и неколку светски брендови ќе ви ги претстацат колекциите за 2023 год.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *