Нјаубавата радио водителка ќе се мажи, кума е Каролина

АНА ОД „АНТЕНА 5“ СЕ МАЖИ ВО САБОТА, КАРОЛИНА ГОЧЕВА КУМА
Водителката и новинар од „Антена 5“ радио Ана Шутиноска, во сабота ќе се мажи за стоматологот Гордан Лазаревски.

Свадбата, вели Ана ќе биде интимна забава за најблиските пријатели и родинини, а поп-ѕвездата Каролина Гочева и нејзиниот сопруг Михаил Корубин ќе им бидат кумови.

целиот текст прочитајте го тука