Одберете свадбени сандали по ваша мерка. Рачно изработени и декорирани чевли “Каникова”

Изборот на свадбените сандали не е едноставен. Тие треба да се вклопат во вашиот целосен изглед, а треба и да се удобни, елегантни и уникатни. Најдобриот начин да ги добиете сите овие карактеристики е да дозволите професионалец да се погрижи за тоа. На Саемот за венчавки голем дел од идните невести ја решија оваа слатка мака нарачувајќи рачно изработени по мерка, а воедно и уникатни чевли од атељето Каникова. Сторете го тоа и вие!!!

http://‪#‎gocakanikovafashion‬